Skip links

Min mand vil ikke med ud og rejse, hvad gør jeg? Mød Joan Ørting i episode 068

Min mand vil ikke med ud og rejse, hvad gør jeg? Mød Joan Ørting i episode 069

Glem kompromiser, de findes ikke, siger Joan Ørting

Flere gange er jeg blevet kontaktet af mennesker, der er udfordret på at de og deres partner ikke har samme livsværdier og drømme om at rejse ud i verden. Derfor har jeg sat Joan Ørting i stævne i dagens podcast. Hun har haft tonsvis af par igennem møllen, de sidste mange år som både parterapeut og sexolog – også elsker hun at rejse.

Spørgsmålet, som jeg selv undres over var:

Kan man leve sammen, hvis man ikke har de grundlæggende værdier på plads?

Det mener Joan Ørting godt man kan, men det kræver noget af begge parter og det er ikke et kompromis.

Lyt til podcasten, hvor vi blandt andet kommer rundt om, hvorfor det er vigtigt at ens forhold bliver forstyrret lidt og hvorfor det af bevare Status quo ligefrem kan være ødelæggende for ens forhold.

Det er en super spændende samtale om værdier, hvordan vi sætter hinanden fri, hvordan vi stiller de rigtige spørgsmål til vores partner, og hvorfor vores grundlæggende DNA ikke kan laves om. Det bliver en snak om sex i verden, tillid og god kommunikation og åbenbart også hvorfor jeg er så bange for at flyve, men alligevel gør det.

(Og som bonusinfo, kan jeg sige, at jeg brugte Joans råd da jeg sad på et fly i weekenden, og der var storm og vi ikke kunne lande – og det virkede. Jeg mærkede intet…var ikke bange..jeg havde tillid)

Vil du have mere af skønne Joan Ørting, så er hun lige her. Og hun holder singleaften torsdag d 26 september.

Tusind tak.

Hvis du endnu ikke er på mit nyhedsbrev, så skynd dig at hoppe på. Inden længe, lancerer jeg nemlig med min nye partner @cillerosentoft et helt nyt medlemsunivers, som du selvfølgelig skal være med i.

Freeliving.dk fordi der skal være flere hverdage vi husker.

Kærligst Mille

Tilmeld dig nyhedsbrev

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her