Skip links

Mine bedste USA tips episode 23 – Den digitale nomade

Her får du mine bedste rejsetips om USA
Jeg er ikke USA-ekspert, ej heller politisk kommentator, men jeg synes alligevel, at jeg vil give dig et indblik i min oplevelser af at landet efter at have rejst 2,5 måneder igennem USA fra nord til syd og fra øst til vest. Jeg fortæller,  hvad jeg har oplevet politisk, kulturelt, og hvilke steder du absolut ikke skal gå glip af på din næste USA rejse.

USA er på mange måder et meget alsidigt land. Det er et gigantisk et land, hvor hver en stat har sin egen måde at leve på, at agere på, at spise på og tale politik på. Fra New Orleans venlige dekadenthed til San Diegos hipster-life med surfers og cowork-steder. Texas vilde vest med rodeo som eneste lørdagsunderholdning og skydetræning om søndagen til Charlestons overflod af østers og mad i verdensklasse.

Det er bemærkelsesværdigt, at hver gang vi kommer et nyt sted, tager det under et par timer at danne sig et indtryk af, hvad det er for et sted, vi er kommet til,  og hvordan stemningen er. Måske er det fordi, vi er erfarne i at rejse efterhånden, men mit førsthådsindtryk fejler sjældent.
En politisk analyse fra en ikke-politisk kommentator.
Jeg guider dig igennem de fede steder og giver dig min politiske analyse fra en ikke-politisk kommentator.

USA er et fantastisk land, men på mange måder også et trist land. Der er utrolig meget fattigdom, og mange mennesker er voldsomt underuddannet. I Danmark kender vi ikke til den problematik og vi tager uddannelse for givet.

Podcasten kommer også til at handle om deres madkultur, og hvorfor, jeg synes, det er decideret katastrofalt, at regeringen ikke gør en fløjtende fis for at hjælpe amerikanerne med at kunne gennemskue, hvad de propper i munden.

Er det deres eget ansvar? Det mener jeg faktisk ikke, for de er fuldstændig forsvarsløse i kampen.

 

Lyt med og lad dig inspirere både af USA og den måde min familie og jeg har valgt at leve på.

Ha en fantastisk dag, og som altid del gerne podcasten.

 

Kærligst Mille

HVis du har lyst til at støtte podcasten, gør du det her.

 

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her