Skip links

Mit radioafsnit der ikke var godt nok til radio……..episode 30 – Den digitale nomade

Radioafsnittet der ikke kom i radioen

Dages podcast handler om det, jeg blev valgt fra på, da jeg sendte et forslag ind til en radiostation om en radiorapportage om livet som digital nomade.

Min mand og jeg ville gerne lave nogle podcast til denne her radiostation, om det liv, vi har valgt at leve, fordi vi gerne vil inspirere andre til at turde noget mere. Til at leve det liv, som de brænder for, også elsker vi begge to at fortælle historier.

I forrige afsnit lovede jeg, at jeg ville udgive radioafsnittet, og det er det, jeg gør i dag.

Det er en samtale fra Cartagena i Colombia, som min mand og jeg har.

Vi taler bla om bare bryster, vi taler om hvor varmt det er, og tror mig, det er seriøst varmt. Vi taler om angst for nye ting, og hvorfor det at rejse giver dig nye perspektiver, fordi du oplever at verdenen ikke er et farligt sted. Der findes ikke kun rødmossede skydegale sydamerikanere i Sydstaterne, der findes faktisk rigtig mange fantastiske mennesker i verdenen. Det er vigtigt selv at tage ud og finde ud af det, for hvis vi kun skal lytte til medierne eller vores indre forestillinger, så er verden jo et meget farligt sted.

 

Vi slutter podcasten af med at blive uvenner, og jeg bliver ved med at sige, ‘jeg klipper det her ud’. Det har jeg så valgt ikke at gøre, for sådan er livet jo. Vi kan ikke være enige om alt.

 

 

Tak fordi du lytter, du er velkommen til at støtte podcasten her.

Som altid ha en skøn dag.

KH Mille

 

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her