Skip links

Mød eventyrer og TV-vært Morten Kirckhoff i den digitale nomade sæson 3 #005 afsnit

Mød eventyrer og TV-vært Morten Kirchoff i den digitale nomade

Morten Kirckhoff har rejst i over 100 lande, og sammen med Jan Elhøj har han besøgt et utal af nedlagte bygninger rundt omkring i verden. Han har lavet programmet 0 stjerner, hvor han og Jan tjekker ind på hoteller, ja med 0 stjerner.

Mød Morten i dag i en passioneret samtale om nysgerrighed, eventyr, fandenivoldskhed og hvordan man får et rigtigt eventyr. Et af dem, du ikke finder på Tripadvisor.

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff havde begge hver deres karriere i mediebranchen og reklamebranchen, men de kender hinanden fra de var små, hvor de drønede rundt på deres BMX cykler – og fandt mange forladte sommerhuse, fabrikshaller mm. ‘Det har altid fascineret os begge to’, fortæller Morten.  En dag, da de blev voksne, gjorde de alvor af deres barndomsdrøm og rejste i mange år og fotograferede nedlagte steder, som nu er blevet til 9 bøger.

Morten fortæller om, hvordan deres bøger er blevet til, hvor de fik ideerne fra til de her vilde ture og sjove programmer.

Han kommer med gode tips til, at få oplevelser på den helt store klinge, og du vil måske blive overrasket over at han mener du skal tage bussen til Herning.

Morten har også filosofien, hvad er det værste, der kan ske og det har du jo hørt mig sige mange gange.

Hvis der er en podcast du skal høre i denne uge, så er det den her. Morten er et festfyrværkeri af passion og lidenskab – også har han nogle fede historier.

 

Kærligst Mille

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her