Skip links

Ny freelance app på markedet. Er den revolutionerende? ..episode 056

Hvad er Blocser? Er det bare endnu en app? Eller er det virkelig en revolutionerende app til alle freelancere?

Lyt med i dagens podcast, og find ud af det, når jeg taler med stifteren af Blocser Henrik Danbjørg.

Henrik Danbjørg er stifteren af denne freelance app, som har været undervejs i 7 år. Hør hvorfor det har taget ham 7 år at få den på gaden i podcasten.

Henrik er intet mindre end en fornøjelse at lytte til, fordi han kan noget med ord og han er indfødt digital. Han har arbejede i IT branchen i mange år, men han er absolut ikke en typisk it mand. Han er sprudlende, sjov, intelligent og veltalende. Sorry hvis jeg har forudindtaget meninger over for IT mennekser.

Du skal gøre dig selv den tjeneste, at lytte med i dagens podcast, for måske er det virkelig noget for dig, og kan være med til at kickstarte din online virksomhed.

Den allerstørste forskel fra andre deleøkonomi apps er, at de ikke tager et cut af din fortjeneste. De vil ikke være mellemmand og tjene kassen på dig, ligesom de første deleøkonomier som Airbnb og fivrr.

‘Vi smider surfbrættet op i luften, så du kan ride på bølgen’, som henrik så sjovt udtrykker det, 

og fortsætter med at sige, at det skal være et redskab for dig, og samtidig  give et løft til både vores brugere og det omkringliggende samfund

Derfor er jeg også ret begejstrede for Henrik, fordi han han en stor social ansvarlighed. Flere af dem. Ja tak.

Du udbyder din tjeneste i appen, der er tilknyttet en kontrakt og et mastercard, også fungere det ligesom Tinder, at du kan se hvem der er i nærheden af dig, og som har brug for din ydelse. Fandme smart. Lyt med, Henrik forklarer det meget bedre. 

Jeg er allerede medlem, og jeg glæder mig til at følge udviklingen, og se hvor det kan bære mig hen.

Tak for det.

KH Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her