Skip links

NYC og nedturen episode 016 – Den digitale nomade

NYC er fantastisk, overvældende, og crazy pulserende. Det er min 3 gang i byernes by, The big apple, byen der aldrig sover, og hver gang oplever jeg nye steder, nye mennesker og nye kulturer der fascinerer mig. I dagnes afsnit af 'den digitale nomade', er der en helt speciel kvinde, Frida som jeg var så heldig at møde. Hun fortæller mig, om de Hasidiske jøder, der bor i Williamsburg. Den historie kan du godt glæde dig til. For hvordan kan man leve så isoleret, uden kontakt til omverdenen i en by som NYC?

Vi kom fra Canada, med verdens mest åbne befolkning og dumper lige ned i NYC, som i den grad er et anderledes folkefærd. De er farverige, forskellige, og storbymennesker med alt hvad der hører til.

Negative tanker

Også handler denne her podcast om at få vendt negative tanker til noget positivt. Hvordan gør man det. Honeymoon er ovre. Hverdagen er begyndt. Ungerne er i skype skole, og alting er sgu ikke ligetil. Tværtimod har jeg haft nogle dage, der har været svære, og jeg har øvet mig i, ikke at gå ind i en negativ spiral, som er så nemt at gøre.

Lyt med og lad dig inspirerer både af de jødiske Hasidiske jøders livstil, og se om du også kan genkende de negative tanker, der nogle gange dukker op, når tingene ikke lige spiller for os. Hvad kan du gøre, for at komme ud af mønstret? Det kan du lytte med om her i episode 016 af den digitale nomade.

 

 

Ha en fantastisk dag, lige meget hvor du er.

 

Hvis du vil støtte den digitale nomade, bliver det taget imod med kys og kram og et klap bagi. Du gør det lige her.

 

Jeg bliver også glad for, hvis du fortæller vidt og bredt om podcasten, deler den med dine venner og kolleger og ikke mindst smider en anmeldelse i itunes:)

Tak

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her