• EN STEMME ER IKKE BARE EN STEMME

    En stemme er lyden af dit brand

voice over
millespeak

OM MILLE SJØGREN

Min folkeskolelærer på Bagsværd Kostskole sagde altid til mig: ”Mille, man kan ikke leve af at tale”. Orv, hvor tog hun fejl!

Kommunikation er min livsbane, min platform og mit arbejdsliv. Jeg er historiefortæller og fortæller historier som speaker, skuespiller, journalist og som inspirerende foredragsholder.

For at komme hertil, hvor jeg er i dag, skulle jeg dog lige ad et par omveje først

Jeg søgte som ung ind på teaterskolen i 10 år uden at komme ind. Det er alligevel en bedrift i sig selv, og det viser vel, at jeg er møg-stædig og har en vilje til at få tingene til at lykkes. Måske viser det også, at jeg ikke vil indse, når jeg ikke lykkes, men lad nu det ligge.

Jeg er faktisk uddannet folkeskolelærer, men da jeg i starten af det nye årtusinde blev tilbudt mit første, faste lærerjob, skyndte jeg mig at sige op. Tak, men nej tak. Jeg skulle nemlig ikke være folkeskolelærer alligevel, for det var ikke her at min karriereinteresse lå. Det var godt, at jeg gjorde det (selvom min mor synes, jeg var vanvittig) for universet og SBS-radio ville, at jeg i stedet skulle ansættes som radiovært og tage de første skridt i retning af at leve af min stemme. Jeg var radiovært i 5 år og arbejdede i løbet af disse år sammen med nogle fantastiske mennesker på diverse radioprogrammer. Det sjoveste af de programmer var Freakshowet og de drenge, jeg arbejdede sammen med der, ligger stadig mit hjerte meget nært.

Men ingenting varer ved og heldigvis for det. For i forandringen ligger udviklingen. Radioen lukkede, og jeg røg ud på røv og albuer. Eller sådan føltes det i hvert fald. Det var i 2008 (hvis nogen skulle have glemt det, var det her, finanskrisen var på sit højeste) og gæt engang; jeg var gravid med mit andet barn. Udsigten til en fast stilling med min gravide topmave var minimal for ikke at sige ikkeeksisterende.

Hvad gør man så? Jeg startede mit eget firma 

Det gjorde jeg mest af alt, fordi jeg ikke turde gå på dagpenge for at blive trukket rundt i A-kasse-systemet som en anden kriminel. Jeg var sikker på, at jeg godt kunne tjene mere end 12.000 kroner om måneden, og sådan blev Millespeak til. Millespeak.dk er et firma, hvor jeg leverer speak til reklamer, lydbøger, apps, virksomhedsprofiler, tegnefilm og meget andet. Samtidig tog jeg en diplomuddannelse i journalistik, fordi jeg havde lysten til at fortælle historier. Den kombination har jeg levet af i 10 år nu og det er ikke nød, der driver mig. Jeg elsker at speake, og jeg elsker at være ‘the boss’ i mit eget liv.

‘The Boss’ i mit eget liv

De seneste 6 år har jeg boet i Spanien og rejst verden rundt som digital nomade. Det er der kommet tre fantastiske foredrag ud af, som du kan læse meget mere om på siden.

Professionel speaker med eget studie

Millespeak har eget studie og bruger en Neuman TLM 103 mikrofon og pro tools til at redigere lyden i. Mikrofonen er valgt, fordi den fremhæver de små hæse nuancer i min stemme, der gør den unik.

Jeg lægger stemme til alt fra tv-reklamer og radiospots til telefonsvarere og tegnefilm, skriver artikler til forskellige medier og udgiver podcasten ‘den digitale nomade’.

Jeg kan normalt levere fra time til time i god kvalitet fra mit eget studie, hvor jeg laver mine indtalinger, men jeg kommer også gerne ud til dit studie og speaker der, hvis du hellere vil have det. Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan lægge stemme til din virksomhed.

Ønsker du et bud på et professionelt speak eller er du interesseret i mine foredrag, så ring på telefon +45 2620 9282 eller send mig en besked.

Stemmen i dit brand