Skip links

PODCAST-En freelancers bekendelser

Slå ørene ud og lyt til min podcast ’En freelancers bekendelser’, som er en efterfølger af den digitale nomade. Her fortæller jeg om, hvordan det er at drive freelanceforretning, og taget et emne op i hver podcast.

Det kan være, hvordan sælger du dig selv som freelancer, hvad gør du hvis du har svært ved at strukturerer din tid og opgaver og hvordan håndterer du afslag.

Uanset om du vil oplyses, udfordres, fascineres, forundres eller underholdes om livet som Freelancer – når du først er begyndt på min podcast, så er det svært at vriste sig fri af høretelefonerne igen.

Er du fan, af den digitale nomade, så vil du helt sikkert også kunne lide denne her.

Som altid får du mig helt ærlig og autentisk. Jeg griner og græder med dig Fortæller om mine nederlag og om, hvor svært det er at få min nye podcast UNG ud i verden.

En freelancers bekendelser indeholder ALT du skal vide om at være freelancer.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her