Skip links

Ramt af jordskælv både psykisk og et rigtigt et episode 022 – Den digitale nomade

Alt det der er svært

Denne her podcast handler om alt det, der er skide svært for mig. En kollega skrev til mig ´Mille det ser så fedt ud, den tur i er på (hun følger mig på insta millemum eller dignomfam), men er det hele bare lutter og lagkage?

Til det skal der lyde et stort rungende nej. Det hele er absolut ikke lutter og lagkage. Det er faktisk til tider rigtig svært at rejse rundt på denne her måde, som vi gør.

Det er klart mig og min søn Vigfus, der er mest udfordret på denne her tur. Han fordi han savner sine venner, og det synes jeg er svært, at skulle deale med. Hvad gør man? Hvad siger man? Gør vi det rigtige som forældre?  I dagens podcast ringer jeg til en veninde Tine, som jeg har kendt siden børnehaven, for at få lidt støtte og råd om hvordan jeg tackler det. Vi finder frem til en god løsning, som jeg håber kan hjælpe ham.

Jeg fortæller dig også trin for trin, hvor det er jeg føler mig udfordret, og hvorfor jeg synes, det er vigtigt og dele. For livet som digital nomade, er både fuldstændig fantastisk, og til tider alt for udfordrende. Det er også bemærkelsesværdigt, at min mand slet ikke føler sig udfordret og min datter virker helt i zen.
Et jordskælv rystede mig
I sidste uge væltede regnen ned imens jeg løb på stranden, og det gjorde mine tårer også. Jeg var frustreret, og lige den dag, havde jeg bare lyst til at pakke backpacken sammen og rejse hjem, hvor det nu end er. Alt var vådt og fugtigt. Jeg var frustreret over at,  jeg ikke kunne få den lyd jeg ønskede i mit studie, frustrerede over at min søn synes, det var svært at rejse og alt muligt andet, du kan høre om i podcasten. Følelserne får frit løb.

For ikke at tale om, at jeg var rystede i min grundvold over et jordskælv, der ramte os aftenen inden.

Du kan høre sidst i podcasten, hvordan vi tacklede det, og hvor sindsyg bange jeg blev.

Rigtig god lytning.

Som altid hvis du har lyst til at støtte podcasten, vil det blive værdsat med kyshånd.

Del også gerne podcasten på de sociale medier, eller giv den et like i itunes.

Det betyder mere end du tror

Kærligst Mille

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her