Skip links

Remote work er en kompetence – så kom i gang nu #3 sæson episode 002

Remote work er en kompetence – så kom nu i gang med at øv dig

Dagens podcast i den digitale nomade, handler om, hvordan remote work er en kompetence, og noget du skal lære for at kunne leve i et videnssamfund.

Jeg dykker ned i, hvordan jeg og min familie gennem mange år, har øvet og praktiseret denne kompetence, der gør, at vi nu kan leve, arbejde, gå i skole og få eventyr fra hele verden af samtidig med at vi er super produktive.

Da vi startede med at arbejde remote i 2012, var det ikke en normal del af hverdagen i Danmark. Jeg måtte lære mine kunder, hvordan det kunne lade sig gøre, og jeg måtte opdrage dem til at se, at de teknologiske muligheder var der, og at jeg kunne leve op til det ansvar, at arbejde remote.

For det er et stort ansvar – både som selvstændig, som medarbejder og som leder. Alle skal tage et ansvar for at det lykkedes.

Det taler jeg blandt andet om i dag i den digitale nomade. Men når du har lært det, kan du optimere dit arbejdsflow og få meget mere frihed ind i dit liv og få super effektive og glade medarbejdere.

 

Vores produktion er vildt høj samtidig med at vi kan nyde, gøre andet end at arbejde, og få masser af fede oplevelser.

Jeg giver dig min og Kristians måde at arbejde effektivt på, og hvordan vores produktion gennem de seneste år er steget voldsomt, imens vi har fået endnu mere frihed og tid til at leve det liv, vi nu engang skal.

Remote work  handler ikke om det enkelte menneske, det handler om at skabe størst mulig fleksibilitet i et samfund for flest muligt mennesker.

Her er link til den artikel jeg nævner i POV

Her er artikel fra Stanford

 

Se mere på freeliving.dk

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her