Skip links

En Freelancers bekendelser anden sæson #11 Kan en sund livsstil gavne din forretning?

Kan en sund livsstil gavne din forretning?

Kan en sund livstil påvirke din forretning positivt?

Det er det, vi i dag diskuterer i en Freelancers bekendelser. Podcasten der klæder dig på til at drive en bæredygtig forretning, og tager emner op der fremmer din personlig performens, din vækst og din freelanceglæde.

I dag er du heldig – for med videnskabsjournalist Kristian Sjøgren i studiet, er du i meget kompetente hænder, hvad angår viden om sundhed og hvordan det påvirker os. Kristian har beskæftiget sig med sundhedsrelateret stof siden 2011 og har skrevet utallige artikler om sundhed i alle afskygninger.

En ny undersøgelse fra Politiken peger på at danskernes sundhed er i frit fald

En ny undersøgelse fra Politiken peger på at danskernes sundhed er i frit fald på stort set alle områder. Vi bliver større og større. Vi er mentalt mere udfordret, vi dyrker mindre sport og generelt har flere angst, stress og depression.

Derfor tager vi nu sundhed op som en samtale i dag i en freelancers bekendelser. Vi deler ud af  hvordan vi bruger sport, sund mad, og mentaltræning i vores forretninger, men også hvordan det kan øge din produktivitet at have fokus på en sund livsstil. Der er ingen grund til at tro, at det ikke også handler om freelancere, men vi har en kæmpe fordel, når det kommer til at kunne planlægge vores tid og dermed også vores sundhed.

Hvis du er kok, tager du jo heller ikke på arbejde med en sløv kniv. Vi er vores eget redskab som freelancere og derfor skal vores hjerner og kroppe fungere optimalt for, at vi kan skabe gode resultater, have det sjovt og overkomme alle de udfordringer der måtte være som freelancer.

Du er velkommen til at skrive til os om spørgsmål på ms@@millespeak.dk

Og vi bliver meget taknemmelige, hvis du gider give den en anmeldelse, der hvor du lytter. Tusind tak.

Tak for at lytte med.

Giv os gerne en anmeldelse, der hvor du lytter. 

Det vil betyde rigtig meget.

Tak.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her