Skip links

Sådan forbereder du dig til en længere rejse

Sådan forbereder du dig til en længere rejse

Jeg er ofte blevet spurgt, hvordan min familie og jeg forbereder os til en længere rejse, og jeg svarer altid ‘Jamen vi tog bare afsted.

Men det er jo ikke hele sandheden, for der ligger rigtig meget forberedelse i, at skulle være væk i længere tid og have arbejde og skole til at gå op i en højere enhed.

Hvad med din bolig? Hvad med ungernes skole? Hvor skal man rejse hen? Er det sikkert? Hvad med forsikring? Skal man planlægge eller go with the flow.

Rejse hurtigt eller langsomt?

Det er det praktiske, men hvordan forbereder man sine unger psykisk, når de går i syvende klasse, og gerne vil være sammen med vennerne. Det kommer jeg også ind på i dagens podcast.

Lige nu er det svært at planlægge noget som helst og derfor også svært at forberede sig.

Ikke desto mindre, forsøger vi at gøre det alligevel. Både her om 2 uger og til vores nye eventyr i 2021. Hør i podcasten hvor vi skal hen.

Om 2 uger skal vi vandre rundt om Mont Blanc. Der er lukkede op, så vi kan komme ind. Men hvordan forbereder en familie sig på at vandre i 12 dage i bjergene, og sove i telt, når de aldrig har gjort det før? Jeg kan afsløre, at jeg har gået meget.

Jeg ved det ikke, jeg ved bare, at det er det, jeg skal og jeg ved, at det er super meget uden for min komfortzone, men jeg ved også at der har jeg været mange gange før, og at det styrker mig på så mange planer.

I går holdt jeg et foredrag for nogle start-ups, og der lavede jeg faktisk den sammenligning, at det at starte virksomhed op på mange måder minder om at rejse rundt i verden på eventyr.

Hver dag er ny, og hver dag er der nye udfordringer og eventyr og ALTID noget uventet.

Lyt med til hvordan forbereder du et eventyr.

 

For mere info

Se freeliving.dk 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her