Skip links

Reklamespeaker til TV-reklamer for
Salling group, Netto – Bilka – Føtex.

Her kan du lytte til forskellige speak, som jeg har produceret for Føtex og Salling Group.

Den første speak blev lavet i samarbejde med Holy Ravioli i november 2022 og har en imødekommende, delikat og indbydende tone.

Den anden og tredje speak er kampagne speak for Brandhouse.

Den fjerde speak er en julekampagne for Føtex, der også blev produceret i november 2022. Den inkluderer tilbud og promoverer Tinka julekalenderen.

Den tredje speak er en reklame for dagligvarer fra 2012, som fokuserer på at sælge produkterne.

Som reklamespeaker er mit primære fokus at levere budskaber med stemmen. Jeg startede min karriere som reklamespeaker og har sidenhen oparbejdet mere end 240 jobs om året, hvor jeg speaker reklamer til både TV, sociale medier og radio.

Reklamespeak er en konstant foranderlig disciplin, og som speaker føler jeg, at det er vigtigt at være opdateret på de nyeste trends inden for feltet. Jeg lytter derfor til mange reklamer og samarbejder med dygtige stemmetrænere, så jeg altid kan finjustere mit instrument og ramme tidens tone.

Som reklamespeaker handler det langt fra kun om at kunne tale og have en god stemme. Det er i høj grad også om at kunne lytte til instruktion og tilpasse sin stemme til kundens ønsker og behov. Med mere end 1000 jobs i bagagen mener jeg, at der ikke er den situation, jeg ikke har stået i med kunder, studier og speak.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her