Skip links

Sofia Manning bor både i Spanien og Danmark episode 009 – Den digitale nomade

Kender du det, at det kan føles umuligt at flytte til udlandet. At hive hele dit liv op, og smutte ud i det blå for at finde et nyt sted at bo?  Du er måske skilt, har et fast arbejde og det ligger ikke lige til højrebenet, at opfylde den drøm? Lyt til denne her podcast og bliv inspireret af Sofia Manning, coach, forfatter og indehaver af Manning Inspire og Sofias hus, om hvordan hun og hendes familie lever langt ude i de Andalusiske bjerge, men hvor Sofia Manning også bor og arbejder fra København.

Jeg var nysgerrig på, hvordan Sofia Manning navigerer rundt i det at have virksomhed, mand, børn, eksmand, fællesbørn og delebarn og stadig lever sin drøm ud. Hvordan gør hun rent praktisk, og hvad kan du gøre for at få et liv, hvor du bor i to lande? Alt det og meget andet får du svar på i denne her podcast.

Sofia Manning er et super inspirerende menneske, som jeg helt sikkert selv har lært noget af, bare ved at læse hendes bøger. Hør hvordan hun jonglerer rundt mellem det Københavnske urbane liv og hvordan hun finder roen, bliver inspireret på ny og skriver i de andalusiske bjerge.

‘Du kan jo aldrig forestille dig hvordan tingene bliver, lige meget hvor meget du prøver, og det er godt, for ellers var der nok ikke så meget, der var blevet til noget’, Sofia Manning

God lytning. Du er velkommen til at dele podcasten i dit netværk, hvis du tænker andre kunne få glæde af den eller anmelde den i Itunes.

Sharing is caring.

Kærligst Mille

Podcasten er gratis, men det kræver selvfølgelig tid, at lave dem. Hvis du har lyst til at støtte podcasten med en 10 krone seddel så klik på linket nedenunder. Tak for de.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her