Skip links

Lydbøger

Hvad enten det gælder store koncerner eller små virksomheder, så er telefonsvarens stemme vigtig for dit brand. Du gider ikke skræmme dine kunder væk ved første opkald med en høj skinger stemme eller en dialekt, der ikke er til at forstå. Du vil formegentligt også gerne undgå, at kunderne er faldet i søvn, inden de er kommet gennem systemet.

Jeg har lagt stemme til mange IVR telefonsvarersystemer, og du vil muligvis få mig i øret hvis du ringer til El- Giganten, dit autoservice center, dit PC Center eller din kommune.

Førstehåndsindtrykket er ofte altafgørende, og ved indtaling af telefonsvarer har du behov for en professionel stemme, der matcher jeres virksomhedsprofil. Med en professionel stemme i røret byder du således dine kunder velkommen til en professionel virksomhed.

Når du vælger Millespeak som den stemme, der skal byde din kunder velkommen, kan du være sikker på, at dine kunder bliver budt velkommen på en ordentlig måde. Her på siden kan du høre forskellige bud på, hvordan det lyder, når jeg lægger stemme til en telefonsvarer.

00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00
00 : 00

Telefonsvarer speak

Har du brug for indtaling af telefonsvar, så kan Millespeak både hjælpe dig med at skrive teksten til din telefonsvarerbesked og indtale den for dig. Uanset om det drejer sig om en velkomstmenu, et ventesvar, køsvar, natsvar eller en feriebesked. Er du i tvivl om, hvilken tone of voice eller stil, der passer bedst til det konkrete manuskript, så kommer jeg gerne med mit bud på, hvordan det også kunne speakes.

Som erfaren speaker kan jeg indtale en forståelig besked med en autentisk stemme og god intonation. En stemme er ikke bare en stemme. En stemme er lyden af dit brand.

En professionel stemme giver et professionelt brand, og telefonen er ét af de første steder, hvor dine kunder lytter til din virksomhed. Derfor er det vigtigt at de bliver taget godt imod. Det er et godt valg at vælge en professionel stemme til sin telefonsvarer, fordi du dermed også signalerer, at du har en professionel virksomhed.

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her