REKLAMEFILM TIL TV

Der er mange måder at fortolke, hvordan et brand skal lyde. En ting er sikkert: Den rigtige stemme kan give dit brand en kæmpe værdi. Her på siden kan du høre min stemme på forskellige brands og virksomheder, og hvordan jeg har fortolket dem forskelligt. 

Jeg arbejder både med danske og udenlandske produktionsselskaber og lydstudier. Den ene dag hører du mig som en stemme i en dukke i Hongkong, den næste dag er jeg den, der får dig ned i dit nærmeste Fitnessworld center eller præsenterer dig for en læskende Coca Cola. Måske slutter jeg ugen af med at indlæse en ungdomsbog eller en ny smart app. 

Vil du høre flere TV-speak

REKLAMER TIL RADIO

“Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind” – Mille

VIRKSOMHEDSPROFILER

En film om din virksomhed kan skabe stor værdi, hvis du vælger en professionel stemme til at præsentere den. 

LYDBØGER

En lydbog i ørerne, og du er kørende.

TELEFONSVARERSYSTEMER

Hvem skal byde dine kunder velkommen? En professionel stemme eller sekretæren?

ALT DET ANDET LYD

Jeg lægger stemme fra alt til apps, dokumentar, e-learn, tegnefilm, dukker mm. Min stemme kan variere meget, og jeg rammer den karakter eller stemning, som du måtte have. 

Millespeak har eget studie og bruger en Neuman TLM 103 mikrofon og pro tools til at redigere lyden i. Mikrofonen er valgt, fordi den fremhæver de små hæse nuancer i min stemme, der gør den unik. 

Jeg kan normalt levere fra time til time, men kommer også ud til dit studie og speaker der, hvis du heller vil have det. 

For at booke mig ring +45 26209282 eller send mig en mail herunder