PROFESSIONELT SPEAK TIL ALLE MEDIER

Der er mange måder at fortolke, hvordan et brand skal lyde. En ting er sikkert: Den rigtige stemme kan give dit brand en kæmpe værdi, da det er stemmen som formidler dit budskab. Her på siden kan du høre min stemme på forskellige brands og virksomheder, og hvordan jeg har fortolket dem forskelligt.

Uanset om du skal bruge en kvindelig speaker til dubbing, e-learning, lydbøger eller som en gennemgående stemme i dit brands lydidentitet på tværs af kanaler, så tilbyder Millespeak en professionel stemme til dit projekt. Lyt til min stemme i forskellige speak her på siden og bliv inspireret til dit næste projekt.

Her ude til højre kan du se mit studie, som jeg speaker fra og har lagt stemme til utallige brands fra.

Her til venstre kan du høre min søn Vigfus på 11 år, som også er speaker. Han taler 3 sprog flydende engelsk, dansk og spansk og kan speake på alle 3 sprog.

REKLAMEFILM TIL TV

Som TV-reklame speaker arbejder jeg både med danske og udenlandske produktionsselskaber og lydstudier, når der laves reklamefilm til tv. Den ene dag hører du mig som en stemme i en dukke i Hongkong, den næste dag er jeg den, der får dig ned i dit nærmeste Fitness World center eller præsenterer dig for en læskende Coca Cola.

REKLAMER TIL RADIO

Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind

Hos Millespeak får du reklamer til radio, der passer til modtageren af budskabet og som matcher brandets profil. Få dit budskab over rampen med en professionel speaker, der kan fænge lytterne igennem medrivende historiefortælling.

“Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind” – Mille

VIRKSOMHEDSPROFILER

Fortæl historien om din virksomhed, så det kan høres.

En film om din virksomhed, produkter og kompetencer kan skabe stor værdi, hvis du vælger en professionel stemme til at præsentere den. Formidl din virksomhedsprofil bedst mulig med en stemme som matcher.

En film om din virksomhed kan skabe stor værdi, hvis du vælger en professionel stemme til at præsentere den. 

LYDBØGER

En lydbog i ørerne, og du er kørende.

Som passioneret historiefortæller og skuespiller er jeg ekspert i formidling, når der skal indtales lydbøger. Uanset om det er en børnebog, ungdomslitteratur eller en krimi, så kan jeg levere stemmen til enhver følelse og stemning.

En lydbog i ørerne, og du er kørende.

TELEFONSVARERSYSTEMER

Hvem skal byde dine kunder velkommen? En professionel stemme eller sekretæren?

Telefonen er ét af de første steder, hvor dine kunder lytter til din virksomhed. Derfor er det vigtigt at de bliver taget godt imod. Med en professionel stemme i røret bliver dit brand præsenteret bedst muligt.

Hvem skal byde dine kunder velkommen? En professionel stemme eller sekretæren?

SPEAK TIL E-LEARNING, DUBBING OG ALT DET ANDET LYD

Med nuancerede stemmer tilbyder Millespeak tilbyder speak til enhver opgave

Jeg lægger stemme fra alt til apps, dokumentar, e-learn, tegnefilm, dukker m.m. Min stemme kan variere meget, og jeg rammer den karakter eller stemning, som du måtte have.

Jeg lægger stemme fra alt til apps, dokumentar, e-learn, tegnefilm, dukker mm. Min stemme kan variere meget, og jeg rammer den karakter eller stemning, som du måtte have. 

SPEAKER MED EGET STUDIE

Millespeak har eget speaker studie og bruger en Neuman TLM 103 mikrofon og pro tools til at redigere lyden i. Mikrofonen er valgt, fordi den fremhæver de små hæse nuancer i min stemme, der gør den unik.

Jeg kan normalt levere fra time til time i god kvalitet fra eget studie, hvor jeg laver mine indtalinger, men jeg kommer også gerne ud til dit studie og speaker der, hvis du hellere vil have det. Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan lægge stemme til din virksomhed.

Ønsker du et bud på et professionelt speak, så ring på telefon +45 2620 9282 eller send mig en besked herunder.