PROFESSIONELT SPEAK TIL ALLE MEDIER

Velkommen til Millespeak

Der er mange måder at fortolke, hvordan et brand skal lyde. En ting er sikkert: Den rigtige speak kan give dit brand en kæmpe værdi, da det er stemmen som formidler dit budskab. Her på siden kan du høre min stemme på forskellige brands og virksomheder, og hvordan jeg har fortolket dem forskelligt.

Uanset om du skal bruge en kvindelig speaker til dubbing, e-learning, lydbøger eller som en gennemgående stemme i dit brands lydidentitet på tværs af kanaler, så tilbyder Millespeak en professionel stemme til dit projekt. Lyt til min stemme i forskellige speak her på siden og bliv inspireret til dit næste projekt.

Her ude til højre kan du se mit studie, som jeg speaker fra og har lagt stemme til utallige brands fra.

Hej jeg er Mille, voiceover, speaker og foredragsholder.

Hvis du vil se mit studie, så klik på videoen, vide mere om mig, så klik her

Måske har du en forespørgsel på speak så ring 2620 9282 eller send mig en mail på ms@millespeak.dk

Fang mig her på de sociale medier.

LET´S CONNECT

Det her speak lavede jeg for brandet Grohe, som ønskede sig en ung, imødekommende og energisk stemme til at promovere deres nye vandsystemer Grohe Blue, og Grohe Red.

I millespeak kan du altid instruere mig til at lave det speak og den stemning, du er vild med. Jeg er nemlig lige så god til at lytte som til at speake.

millespeak

Speak for Fitnessworld

Fitnessworld var min kunde i 2 år, hvor jeg lagde stemme til alle deres reklamespeak.

I de her speak, var det vigtigt at det ikke lød reklameagtigt, men mere naturlig og laidback.

Instruktionen lød på, at jeg skulle lyde som om jeg talte til en ven og få ham eller hende til at gå med ned i Fitness World.

millespeak

Speak for Flyselskabet SAS

SAS er en super fed kunde at have, fordi de er innovative i deres markedsføring og sjove at arbejde med og ja så elsker jeg jo at rejse. Jeg samarbejdede med Bureauet Motor om at lave film til danskerne, der skulle få dem til at rejse mere med SAS naturligvis. Den her speak, skulle give lyst til at komme ud og leve livet.

Speak for Folketinget og EU

Jeg har lavet en række film for folketinget om EU. Opgaven lød på, at forklare danskerne om forskellige opgaver som EU løser. Blandt Andet på integrationsområdet og om hvor vores tøj bliver produceret.

Målgruppen var de unge, og jeg skulle kommunikerer ungt men med autensitet og ikke for ‘politisk og tungt’.

Vi lavede i alt 9 film sammen med det seje bureau Stupid-studio.

speak

Rose elsker bryster skulle jeg sige, som den første sætning i dette speak. Måske lidt mærkeligt, men så alligevel ikke. For det giver mening at tale om bryster, når det handler om at støtte brystkræft og det var lige var brandet Rose gjorde her. Min opgave lød på at det skulle være humoristisk og med et glimt i øjet eller ja stemmen.

rose kylling

Ønsker du et bud på et professionelt speak, så ring på telefon +45 2620 9282 eller send mig en besked herunder.

SPEAKER MED EGET STUDIE

Millespeak har eget speaker studie og bruger en Neuman TLM 103 mikrofon og pro tools til at redigere lyden i. Mikrofonen er valgt, fordi den fremhæver de små hæse nuancer i min stemme, der gør den unik.

Jeg kan normalt levere fra time til time i god kvalitet fra eget studie, hvor jeg laver mine indtalinger, men jeg kommer også gerne ud til dit studie og speaker der, hvis du hellere vil have det. Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan lægge stemme til din virksomhed.

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE MILLESPEAK

✔️Du får en professionel lyd

✔️Du får en erfaren speaker

✔️Du får en genkendelig stemme med kant

Her kan du se og lytte til flere speak jeg har lagt stemme til.

Hvordan lyder det, når jeg lægger speak til Intersport? Eller til det populære netværk Goodtalks, som ville have en engelsk speak fra deres events, eller Ilva, Bilka, eller Nordisk Film?

Du kan lytte på mine reklamespeak her eller hoppe videre for andre reklamespeak her, for at se om min stemme passer til dit brand.

Drengespeak

Her til venstre kan du høre min søn Vigfus på 11 år, som også er speaker. Han taler 3 sprog flydende engelsk, dansk og spansk og kan speake på alle 3 sprog.

REKLAMEFILM TIL TV

Som TV-reklame speaker arbejder jeg både med danske og udenlandske produktionsselskaber og lydstudier, når der laves reklamefilm til tv. Den ene dag hører du mig som en stemme i en dukke i Hongkong, den næste dag er jeg den, der får dig ned i dit nærmeste Fitness World center eller præsenterer dig for en læskende Coca Cola. Jeg har speaket utallige reklamefilm de seneste 12 år, og jeg kan også lægge speak til dit brand.

REKLAMER TIL RADIO

Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind

Hos Millespeak får du reklamer til radio, der passer til modtageren af budskabet og som matcher brandets profil. Få dit budskab over rampen med en professionel speaker, der kan fænge lytterne igennem medrivende historiefortælling.

Radiomediet kan rigtig meget og det var her jeg startede hele min karriere. Jeg har lagt stemme til rigtig mange radiospeak i tidens løb, og jeg kan også give din radioreklame liv.

“Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind” – Mille

VIRKSOMHEDSPROFILER

Fortæl historien om din virksomhed, så det kan høres.

En film om din virksomhed, produkter og kompetencer kan skabe stor værdi, hvis du vælger en professionel stemme til at præsentere den. Formidl din virksomhedsprofil bedst mulig med en stemme som matcher. Jeg har lagt speak til utallige virksomheders produkter, som har valgt at bruge en professionel stemme. Alt fra Malerfirmaer, der skal forklare hvordan de spraymaler dit hus, til Novo Nordisk der laver film om August Krogh, eller Communitiet Goodtalks, der laver en film om deres events. Der er jeg deres stemme.

En film om din virksomhed kan skabe stor værdi, hvis du vælger en professionel stemme til at præsentere den. 

LYDBØGER

En lydbog i ørerne, og du er kørende.

Som passioneret historiefortæller og skuespiller er jeg ekspert i formidling, når der skal indtales lydbøger. Uanset om det er en børnebog, ungdomslitteratur eller en krimi, så kan jeg levere stemmen til enhver følelse og stemning.

I 2020 blev jeg nomineret til en lydbogspris af Mofibo for min indlæsning i ‘Langt fra leverpostej’.

Juryen sagde ‘ Langt fra Leverpostejs Emilie matches godt af Mille Bruun Sjøgrens attitudefulde indlæsning’.

En lydbog i ørerne, og du er kørende.

TELEFONSVARERSYSTEMER

Hvem skal byde dine kunder velkommen? En professionel stemme eller sekretæren?

Telefonen er ét af de første steder, hvor dine kunder lytter til din virksomhed. Derfor er det vigtigt at de bliver taget godt imod. Med en professionel stemme i røret bliver dit brand præsenteret bedst muligt.

Hvem skal byde dine kunder velkommen? En professionel stemme eller sekretæren?

SPEAK TIL E-LEARNING, DUBBING OG ALT DET ANDET LYD

Med nuancerede stemmer tilbyder Millespeak tilbyder speak til enhver opgave

Jeg lægger stemme fra alt til apps, dokumentar, e-learn, tegnefilm, dukker m.m. Min stemme kan variere meget, og jeg rammer den karakter eller stemning, som du måtte have.

Jeg lægger stemme fra alt til apps, dokumentar, e-learn, tegnefilm, dukker mm. Min stemme kan variere meget, og jeg rammer den karakter eller stemning, som du måtte have.