voice over

Radiospeak

Jeg startede hele min speak-karrierer med et radiospeak på en radiostation i Magstræde i København. Jeg var vært på SBS radio, hvor jeg sendte radio på bl.a. Voice. Første gang, jeg skulle lave et radiospeak, var nede i kælderen i produktionen hos Torben, og det var vist nok for Apple. Jeg vidste med det samme, at jeg havde fundet dét, som jeg ville leve af resten af livet, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

På samme vis som TV-reklamer, så er radioreklamer en god måde til at nå ud til sine kunder på og gøre opmærksom på sit produkt eller service. Radiospeak er desuden sjovt, fordi der ikke er langt fra idé til handling. Lyt med her på siden, så du kan høre, hvordan min stemme lyder på et radiospeak.

Velkommen til Millespeak

Her på siden kan du lytte til radiospeak, som jeg har lagt stemme til. Vil du høre mere, så lyt til mine reklamespeak til TV.

Connect med mig på mine sociale medier eller ring for priser og opgaver 26 20 9282

LET´S CONNECT

“Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind” – Mille

Lunar speak til radioreklame.

Instruktionen til denne radioreklame var at unge skulle vælge bank på nettet. En seriøs stemme men stadig med et smil på læben.

Unibet speak til radioreklame.

Instruktionen til denne radioreklame var imødekommende, forstående og inviterende. Den måtte ikke være for reklameagtig, men mere afslappet og laidback. Den er lavet i samarbejde med Supersonic

7-Eleven til radioreklame.

Instruktionen til denne radioreklame var frisk og ligetil. Det er 2020, og danskerne savner deres frokostordning, pga Corona. 7-Eleven og BauerMedia instruerede mig til at være glad, imødekommende, og en vi forstår dig godt attitude, vi har det på sammen måde.

3 grunde til at vælge Millespeak

✔️Du får en professionel lyd

✔️Du får en erfaren speaker

✔️Du får en genkendelig stemme med kant

mille den digitale nomade

Quickpot speak til radioreklame.

Instruktionen lød på Direkte, lige på og frisk – og en anelse til den kække side.

Det tænker jeg, er lykkedes meget godt.

“Med den rigtige stemme til en radioreklame trænger budskabet bedre ind”

SPEAK TIL RADIO

Radio er mit medie. Jeg elsker at fortælle historier både via min podcast, som radiovært og ikke mindst som radiospeaker. Jeg har lagt stemme til et utal af radioreklamer gennem tiden, og kører du en tur fra København til Jylland, vil du helt sikkert høre mig flere gange, inden du når frem.

FÅ PROFESSIONELT SPEAK TIL DIN RADIOREKLAME

Radioreklamer er en god måde for mange virksomheder at få kunder i butikken på. Millespeak har gennem flere år lagt stemme til mange nationale, regionale og lokale radioreklamer. Reklamerne er produceret i samarbejde med en lang række danske og udenlandske produktionsselskaber, som alle er professionelle i forhold til at lave radiospeak.

DU FÅR PRÆCIS DEN RADIOSPEAK, SOM DU VIL HAVE

Jeg er uddannet skuespiller og kan lave præcis den stemme, som du har brug for til at skabe den stemning, som du vil have i dit radiospeak. Det gælder, om stemmen skal være, ung, frisk, sjov, moden, seriøs, sexet, bydende, eller hvad du nu skal bruge, for at dit budskab kommer frem på den rigtige måde til din målgruppe.

Jeg kan levere den helt rigtige stemmeføring, der passer til netop dit behov. Kontakt mig på +45 2620 9282 eller send mig en besked, hvis du ønsker et bud på et radiospeak.