Hej jeg er Mille, voiceover til blandt andet dokumentarprogrammer

Hvis du vil se mit studie, så klik på videoen, vide mere om mig, så klik her

Måske har du en forespørgsel på speak så ring 2620 9282 eller send mig en mail på ms@millespeak.dk

Fang mig her på de sociale medier.

LET´S CONNECT

Speak til TV-Programmer

Speak til TV-Programmer er virkelig et givende og sjovt arbejde, fordi det som ofte er noget du skal speake over en længere periode og samtidig er ens speak med til at gøre programmet levende og understøtte historierne.

Jeg har blandt andet lagt stemme til TLC´s programmer, til Disney´s programmer og National Geographic. Jeg har også lagt stemme til Spotify i mange år, hvor jeg har forklaret om fortræffelighederne ved netop at bruge denne tjeneste. Herunder kan du lytte til nogle af de programmer, som jeg har lagt stemme til og lavet demo til.

PROFESSIONEL STEMME TIL DOKUMENTAR SPEAK OG PROGRAMSPEAK

Uanset om der tale om dokumentar speak, programspeak eller andre typer voice over til TV, så er det vigtigt at stemmen, formidlingen og hastigheden er timet præcist for at opnå det bedste resultat.

Til dokumentar speak og programspeak har speakeren en stor rolle i forhold til seernes oplevelse af programudsendelsen. Derfor er utrolig vigtigt at vælge en professionel speaker, som kan fortælle autentiske historier og skabe de rette stemninger.

Alt efter ønske til fortælleform, stil, tempo, tone of voice etc., kan jeg speake hjerteskærende og tragisk, gengive en sjov og gribende fortælling eller lægge en formel og neutral stemme til dokumentarprogrammer med alvorlige emner – alt sammen i et klart og tydeligt sprog.

Som professionel speaker indtaler jeg til en lang række lydproduktioner, og her nyder jeg at bruge min stemme varieret alt efter det pågældende programs sprog og tone. Samtidig er det berigende at lære en masse nyt om mange forskellige emner, når man arbejder med programpræsentationer og dokumentarer.

Hvis du gerne vil høre, hvordan min stemme lyder på det næste program du skal producere, så laver jeg gerne et bud til dig. Du kan fange mig på telefon +45 2620 9282 eller sende mig en besked.