Velkommen til Millespeak

Connect med mig på mine sociale medier eller ring for priser og opgaver 26 20 9282 eller mail ms@millespeak.dk

LET´S CONNECT

FILM SPEAK TIL VIRKSOMHED

I dag får mange virksomheder lavet virksomhedsfilm, også kaldet corporate film, profilfilm eller præsentationsfilm. Det er film, der typisk fortæller noget om virksomhedens historie, produkter og services eller deres værdier og grundlag. Hvad enten de er målrettet medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så er virksomhedsfilm utrolig effektive til at kommunikere budskaber på.

Jeg har lagt speak til mange virksomhedsfilm, og det er nogle virkelige sjove opgaver, både fordi jeg får en ny viden, men også fordi det er fedt at arbejde sammen med mennesker, der brænder for noget. Jeg har bl.a. lavet speak til virksomhedsfilm for Børnecancerfonden, Kolding kommune, Red barnet, Novo Nordisk og mange flere.

Det giver så god mening at have en virksomhedsfilm, der fortæller, hvad din virksomhed laver eller kan tilbyde. I mængde af larm er det vigtigt at kunne skille sig ud, og den mulighed har du, når du vælger at lave en virksomhedsfilm.

Såvel som TV-reklamer og radioreklamer, så er corporate film en nem måde at skabe synlighed omkring et produkt eller sig selv på. Jeg har lagt stemme til mange forskellige virksomhedsfilm, og hver og én er speaket i den tone, kunden har ønsket. Her på siden kan du lytte til nogle af dem.

Filmspeak for Novo Nordisk Fonden

Jeg har lagt stemme til en del virksomhedsfilm for Novo Nordisk. Både når de skal have forklaret deres produkter, eller som her, hvor opgaven lød på at fortælle med fortællerstemme om testcentre for Covid19, som Novo Nordisk fonden har støttet.

Det er magisk at være med til at formidle film, som er så højaktuelle og kan gøre en stor forskel for vores samfund.

Ud over deres produkter som Novopen indspillede jeg også speak til 4 film, som de producerede om August krogh.

Filmspeak til Børnecancerfonden

Der er ikke noget der giver mere mening end at speake for børnecancerfonden.

Det er en svær opgave at lægge filmspeak til et emne, der er så svært. Derfor lød instruktionen også på, at der skal være håb i stemmen. Håb om en god fremtid, ikke smil – ikke for trist – men håb.

3 grunde til at vælge Millespeak

✔️Du får en professionel lyd

✔️Du får en erfaren speaker

✔️Du får en genkendelig stemme med kant

Ønsker du et bud på et speak eller er du interesseret i at høre mere om mine foredrag, så ring på telefon +45 2620 9282 eller send mig en besked.

Hej mit navn er Mille Sjøgren og jeg er voiceover artist, speaker og foredragsholder.

Fedt du kigge ind. Jeg har mest af alt mine hovedtelefoner på og jeg arbejder fra hele verden af eller fra dit studie.

Her på siden kan du se eksempler på speak jeg har lavet for virksomheder.

Kontakt mig herunder for priser og forespørgsler.

Kærligst Mille

Filmspeak til EU OG FOLKETINGET

Jeg har lavet en række film for folketinget om EU. Opgaven lød på, at forklare danskerne om forskellige opgaver som EU løser. Blandt Andet på integrationsområdet og om hvor vores tøj bliver produceret.

Målgruppen var de unge, og jeg skulle kommunikerer ungt men med autencitet og ikke for ‘politisk og tungt’.

Vi lavede i alt 9 film sammen med det seje bureau Stupid-studio.

FILMspeak

FILM SPEAK – STEMME TIL ENHVER VOICE OVER OPGAVE

Hvis du vælger at lave en virksomhedsfilm for at vise et produkt eller, hvad din virksomhed laver, er den stemme, du vælger til at repræsentere din virksomhed, lige så vigtig som selve filmen. En forkert stemme, der ikke matcher jeres brand, eller en uprofessionel stemme kan nemlig have den modsatte virkning på din markedsføring, og derfor er det vigtigt, at du vælger en stemme, som passer godt til jeres produkt og jeres virksomhedsfilm.

Her på siden kan du finde nogle eksempler på forskellige virksomhedsfilm, jeg har lagt stemme til. Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du vil have et bud på, hvordan min stemme kan lyde på din film.