Virksomhedsfilm

Mange virksomheder får lavet virksomhedsfilm, også kaldet ‘corporate film’. Det er film, der fortæller noget om virksomheden eller et produkt.

Jeg har lagt stemme til mange virksomhedsfilm, og det er nogle virkelige sjove opgaver, både fordi jeg får en ny viden, men også fordi det er fedt at arbejde sammen med mennekser, der brænder for noget.

Det giver så god mening at have en virksomhedsfilm, der fortæller, hvad din virksomhed laver eller kan tilbyde. I mængde af larm er det vigtigt at kunne skille sig ud, og den mulighed har du, når du vælger at lave en virksomhedsfilm.

Det er en nem måde at skabe synlighed omkring et produkt eller sig selv på. Jeg har lagt stemme til mange forskellige virksomhedsfilm, og hver og én er speaket i den tone, kunden har ønsket. Her på siden kan du lytte til nogle af dem.

Hvis du vælger at lave en virksomhedsfilm for at vise et produkt eller vise, hvad din virksomhed laver, er den stemme, du vælger til at repræsentere din virksomhed, lige så vigtig som selve filmen. En forkert stemme eller uprofessionel stemme kan nemlig have den modsatte virkning på din markedsføring, og derfor er det vigtigt, at du vælger en stemme, som passer godt til jeres produkt og jeres virksomhedsfilm.

Her på siden kan du finde nogle eksempler på forskellige virksomhedsfilm, jeg har lagt stemme til. Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du vil have et bud på, hvordan min stemme kan lyde på din film.