Skip links

Stop klynkeriet og spring ud i noget nyt! Er du modig? Episode 024 – Den digitale nomade

Hvordan bliver man modig?
Hvorfor er der så mange mennesker, der er bange for at springe ud i noget nyt, at være modige og at komme uden for deres egen komfortzone?

Det taler jeg om i dag, i en sådan grad at havnearbejderen nede i sydhavnen, nok vil blive flov over min banden og svovlen. Ja selv Martin Thorborg, ville nok lige vende sig om en ekstra gang og sige rolig 'mam'.

Men jeg har noget på hjertet, og det kræver nogle gange store ord. Denne her nytårs podcast handler om, at inspirere og sparke dig ud af hamsterhjulet. Den handler om at punktere alle dine dårlige undskyldninger for, hvorfor du ikke gør det, du brænder for, og hvordan du kommer ud af din komfortzone.

Jeg er hverken psykolog eller har en fancy doktorgrad i noget som helst. Det skulle da lige være MOD. Det ved jeg til gengæld en helvedes masse om.

Du får helt konkrete råd, og alle mine erfaringer om, hvordan man lever et modigt liv.
De her er modige.

Bliv også inspireret af nogle af mine lyttere, der har taget springet, og ikke bruger dårlige undskyldninger som, 'vi har jo også store børn, så det er ikke noget vi kan', eller ' vi kan jo ikke allesammen være selvstændige'.

Stop klynkeriet.

Gud fri mig vel for en offermentalitet. Lyt med og hør hvorfor jeg synes, det forholder sig sådan, og hvorfor jeg ved, at vi alle kan være modige, når bare vi blive udfordret og inspireret nok.

Denne her podcast er en stop klynkeriet og kom i gang podcast. Nogen gange er det bare sådan det forholder sig.
Rejsen og nærdødsoplevelsen
Hvis du holder ved til slut, får du min sidste måneds rejsebeskrivelse, og endnu et par vilde oplevelser vi har været ude for. Lad mig bare sige, at vi har været meget meget heldige denne gang, ikke at blive sendt hjem i 4 kister. Tough shit, men de her oplevelser viser også, hvordan man kommer igennem hårde perioder, både i livet, dit freelanceliv og dit rejseliv. Og ikke mindst hvor vigtigt det er at være modig og leve det liv, som man drømmer om.

Jeg vil ønske dig en helt igennem fantastisk nytår, og jeg håber virkelig, at du lader dig inspirere og tør prøve noget nyt.

Lad os kalde 2018 for det modige år.

Som altid, del endelig podcasten, eller giv den et like i itunes. Det betyder rigtig meget.

Du kan også støtte den her.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her