Skip links

Tag nu nogle chancer og bliv heldig med vilje #episode 062

Tag nu nogle chancer og bliv heldig med vilje

I dagens podcast lærer du, hvordan du bliver heldig med vilje og hvorfor det at tage chancer i livet, ofte fører dig et nyt og bedre sted hen.

Jeg blev spurgt i går hvorfor jeg er sådan en rebel, og hvorfor al konformitet er lig med noget negativt for mig. For at være helt ærlig, så ved jeg det faktisk ikke endnu. Men det jeg ved er, at alle de gange jeg har taget en chance og gjort noget andet, end det jeg plejer, er jeg blevet beriget med noget nyt og bedre.

Jeg har udviklet mig, udviklet min forretning, og udvikle min horisont. 24 procent af den danske befolkning, vil gerne noget andet, end det de laver i dag. Jeg får dagligt mails fra mennesker der står på tærsklen, til at gøre noget andet, og de deler deres bekymringer. Mine bedste råd, dem får du her i dag i podcasten.

Hvis jeg kunne give dig en flaske med ‘det hele skal nok gå, ville jeg gøre det, men i første omgang skal du lytte med her, og få inspiration til, hvordan du bliver heldig med vilje.

Du kommer også med i Nøgen Spa, og får indblik i hvor digital Holland er.

Del gerne podcasten med dine venner og du kan støtte den her, hvis du fik noget ud af det.

Det sætter jeg super pris på.

 

Kærligst Mille

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her