Skip links

Tager vi det rigtige valg for vores børn? Episode 020 – Den digitale nomade

Mine ærlige unger
Denne her podcast handler om mine unger Elva og Vigfus på 8 og 10 år.  For beslutningen om at rejse og se hele verdenen, lå jo ikke hos dem, og derfor tænker jeg ofte over, hvad de egentlig synes om, det her skøre liv vi har?

Hvad tænker de om at rejse rundt i verdenen, med deres mor og far, gå i skype skole, og ikke have deres venner i nærheden?

Den eneste måde jeg kunne finde ud af det på, var at interviewe dem, så det har jeg gjort.  OMG ( som min søn ville have sagt) de er er ærlige. Specielt den store, der mener, at jeg er en dårlig interviewer, og at han ikke har noget privatliv.

Det er han så ikke enig om at mene. For jeg har i den grad haft både opture og nedture siden Florida, fordi jeg ikke har 5 minutter til mig selv.

 
New Orleans en by fuld af fest og dekadenthed.
New Orleans var et af de fedeste steder vi har været indtil nu i USA, og har du ikke været der, skal du unde sig selv at tage afsted, men har du unger, så lad dem blive hjemme. For det er en by fuld af fest, musik, jazz, kunst og en dekadent- og liderlighed, du ikke finder andre steder…..måske lige bortset fra Moulin Rouge i Paris.

New Orleans kom helt ind under huden på mig, og jeg skal helt sikkert tilbage igen. Med mine veninder. Men det var også en uge, hvor jeg savnede mine veninder, og virkelig havde brug for bare at være mig selv i mere end et øjeblik. Mere end bare en yoga time.

I podcasten kan du høre hvordan vi løser den udfordring, og hvordan jeg blev kureret igen.

Podcasten byder også på mit møde med en hjemløs, gode fif til New Orleans, om hvorfor du skal opdrage dine børn til at blive tolerante verdensborgerer, også selvom det 'bare' er inden for landets 4 vægge.

 

Som altid god lytning, og fedt hvis du deler den og liker i Itunes.

 

Du kan støtte den digitale nomade lige her, og det vil både blive anerkendt, samt klappet af.

Kærligst Mille

I podcasten nævner jeg følgende steder, som var super fede.

http://www.strochmarket.com/http://

www.wildlotusyoga.com/

Vi var også på guidet tour på St Louis Cemetery.

En anden ting jeg ikke nævner i podcasten, er at tage på swamp tour syd for New Orleans, Lafitte ( I know its funny), og se Alligators.

Billeder fra New Orleans

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her