Speak til Telefonsvarer

Telefonsvarens stemme er vigtig for din virksomhed. Du gider ikke skræmme dine kunder væk ved første opkald med en høj skinger stemme eller en dialekt, der ikke er til at forstå.

Du vil formegentligt også gerne undgå, at kunderne er faldet i søvn, inden de er kommet gennem systemet. Jeg har lagt stemme til mange telefonsvarersystemer, og du vil muligvis få mig i øret hvis du ringer til El- Giganten, dit autoservice center, dit PC Center eller din kommune.

Med en professionel stemme i røret byder du dine kunder velkommen til en professionel virksomhed. Når du vælger millespeak som den stemme, der skal byde din kunder velkommen, kan du være sikker på, at dine kunder bliver budt velkommen på en ordentlig måde. Her på siden kan du høre bud på, hvordan det lyder, når jeg lægger stemme til en telefonsvarer.

Indtaling af telefonsvar

Har du brug for en indtaling af din telefonsvarer, så kontakt mig gerne enten på telefon +26209282 eller gå til kontakt her

Jeg kan både hjælpe dig med at skrive teksten til din telefonsvarerbesked og indtale den for dig. Det er et godt valg at vælge en professionel stemme til sin telefonsvarer, fordi du dermed også signalerer, at du har en professionel virksomhed. En stemme er ikke bare en stemme. En stemme er lyden af dit brand.