Skip links

Thomas Kolster. En mand med en mission episode 0014 – Den digitale nomade

Den digitale nomade er nået til Calgary i Canada, men dagens afsnit skal ikke handle om mig, men om Thomas Kolster. Hvis du ikke kender Thomas Kolster endnu, så er det på tide du lærer ham at kende. For Thomas har en mission. En mission om at forandre reklameverdenen og få virksomheder til at tage mere ansvar. Thomas bliver kaldt Mr Goodvertising, et reklameord ja, men som beskriver at reklame godt kan være positivt, og være med til at gøre noget godt i verdenen.

Thomas rejser rundt i hele verden for at holde foredrag, om hvordan virksomheder bla kan tage mere ansvar og være mere bæredygtige. Han har rejst i over 150 lande, og udgivet en bog 'Mr Goodvertising' om netop dette emne. Lige nu skriver han på sin anden bog.

Thomas fortæller, hvad han laver, hvor han får sin inspiration fra, hvordan janteloven må pakkes langt ned i rygsækken og en hvis position vanvid, er nødvendigt for at kunne klare sig internationalt. Huffington post har kaldt ham inspirerende leder, og det kan jeg virkelig godt forstå efter at have interviewet ham. Han giver også bud på hvad du kan gøre, for selv at komme i gang med at holde foredrag.

Thomas Kolster er heller ikke bange for at fortælle om bagsiden af medaljen, ved at rejse så meget, hvilke gør ham til et super autentisk menneske.

Lyt med og lad dig inspirere af en location independent, som virkelig har noget på hjertet.

Du kan finde meget mere om ham her.

Kærligst Mille

Som altid del gerne podcasten, med dine venner eller smid en 10 krone i kassen. Tak for det.

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her