Skip links

‘Undgå at sutte den op fra slap’ og mit møde med Canada episode 015 – Den digitale nomade

Canada
Det er ikke så slemt som det lyder, altså det der med at sutte den op fra slap. Men jeg fik din opmærksomhed, så det er godt. Det er et citat min gode ven Michael Vedel engang sagde, da han gav mig verdens bedste forretningsråd. Et råd og en måde at tænke på, som jeg gerne vil give videre til dig, og som jeg ofte bruger, når jeg skal nytænke mig selv.

Dagens podcast handler nemlig om mennesker, jeg har mødt på min rejse, og den måde de tænker på i forhold til det at arbejde. Jeg har mødt flere, der gerne vil rejse et nyt sted hen. Jeg tænker helt modsat end dem, når det handler om at få sig et job.

I podcasten taler jeg om, hvordan skaber du dit eget job, så du kan bo lige præcis der, hvor du vil. Hvad er det du kan, og  hvilke kompetencer har du? Måske ligger det lige til højrebenet, uden at du ser det. Skal tankesættet andres?

Podcasten handler også om, det at arbejde fra et hus, hvor der er 9 mennesker hjemme, 4 af dem er børn og de 3 af os arbejder. Hvordan koordinerer vi det, og hvad synes jeg egentlig om den der tidsforskel, i forhold til at arbejde? Jeg kan godt allerede her afsløre, at det ikke er nemt, og det bærer podcasten også præg af. Ja jeg bliver forstyrret op til flere gange.

Denne her podcast handler også om mit møde med canada, om den vilde natur. Møder jeg en bjørn? Måske, jeg er i hvert tilfælde ret bange, da vi skal på bjørne togt. Hvor du skal tage hen og de fantastiske mennesker som canadierne er.  Aldrig har jeg mødt et mere åbent folkefærd. Så skal du til Canada, eller overvejer det, så lyt med.

 

Jeg giver i slutningen af podcasten links til gode steder at skaffe jobs.

Bla worksome.dk og freelancer.com. 

Der findes masser af fantastiske freelance forums, hvor du kan sætte dine kompetencer til salg. Hvad venter du på?

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her