Skip links

Velkommen til Danmark – episode 039

Fra digital nomade til Sletten havn

I denne her podcast får du et indblik i mine sidste 3 uger. Hvordan har det været at gå fra at være Digital nomade og have hele verden som sin arbejdsplads til fast bopæl i en lille flække nord fra København og ikke et møbel af sidde på.

Er det nemt at glide tilbage ind i det danske samfund, eller er det lige så svært som du vi drog ud?

Alt det fortæller jeg om i den nye podcast, men også hvordan jeg tackler alt det nye som jeg er ved at sætte i gang. Nemlig foredrag, aftaler, møder med kunder og så videre.

NYT FOREDRAG

Vi har skabt et foredrag, der hedder ‘Tag hverdagen med Jorden rundt’, som vi holder d 2 juli i Sofias hus på Frederiksberg, og du skal selvfølgelig med.

Jeg er stolt af det – det bliver virkelig godt, og der er EARLY BIRD billetter lige nu. TJEK HER https://billetto.dk/da/e/tag-hverdagen-med-jorden-rundt-et-rejseforedrag-billetter-294204

Tanker som kan man stadig være digital nomade, når man bor et sted og ens børn går i en skole dukker også op i podcasten, og hvorfor jeg blev lidt fornærmet over en kommentar på facebook.

 

Så lyt med i dag og del gerne hvad du tænker.

VIL DU STØTTE PODCASTEN SÅ ER JEG MEGET TAKNEMMELIG


Men mest af alt håber jeg at lige netop du – lytter af min podcast kommer til foredraget d 2 juli i sofias hus kl 18 på Frederiksberg.

Kærligst Mille

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her