Skip links

Vi har pligt til at opleve verden som den er. Mød eventyreren Nicolai Bangsgaard sæson 3 episode #009

Vi har pligt til at opleve verden som den er

I 2006 begav Nicolai sig ud på sit livs eventyr, som endte med at han var 4 år ude i verden på sin cykel.

Jeg møder Nicolai i Kødbyen i vores van, hvor han fortæller mig om alle sine rejser og hvad det har betydet for ham som menneske.

“Jeg havde en drivkraft i mig, der sagde jeg skulle ud på et kæmpe eventyr”

Rejselysten har altid været der for Nicolai, så da han var i gang med specialet udviklede ideen sig om at cykle fra København – Kathmandu. Det lød fedt med ordspillet, men på et tidspunkt tænke han: Hvorfor egentlig stoppe i Kathmandu?

Og Nicolai har noget med ordspil. Bare følg ham på Facebook, og du vil blive inspireret til de vildeste rejser. Jeg faldt selv over ham, da jeg reseachede på vores tur til Grækenland.

Rejsen fortsatte, og det gør den stadig den dag i dag. Hør, hvordan Nicolai har gjort det til sin levevej at rejse, og hvorfor han ser det som en pligt, at opleve verden præcis som den er frem for kun at have forestillingen om den.

Følg med i Nicolais rejser på instagram lige HER, hvor han i skrivende stund rejser rundt i Tanzania.

 

Kærligst Mille

Husk at give den en anmeldelse, hvis du kunne lide den, det er en fantastisk støtte.

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her