Skip links

Vi så en UFO – I kid you not episode 021 – Den digitale nomade

En samtale om livet on the road
 

Det er jo ikke kun mig der rejser, og er digital nomade. Det er min mand også, og vi tackler helt klart livet on the road forskelligt.

Derfor har jeg inviteret ham med i studiet igen i dag, om en samtale her 3 måneder down the road. Hvad  synes  vi er fedt ved denne her måde at leve på, og hvor vi hver især har udfordringer. Hvor er de store up´s og de store down´s.

Det går op for mig, at min mand synes nogle ting om mig, som jeg ikke selv mener og som er nye for mig!!

Og ja ja diskussionen bliver lidt ophedet, da jeg så skal give tid og klokkeslæt på, hvornår jeg synes Kristian også til tider kan føle sig udfordret i både at skulle arbejde, hjælpe vores unger med skole og overholde deadlines med 9 timers tidsforskel.

Imens vi har de her vilde ærlige samtaler, om afsavn, arbejde, vores fornylig alt for runde kroppe og livet on the road, så ser vi det.

Lige 200 meter over vores hovedet i Encinitas, san Diego ser vi den. En UFO. I kid you not.

Lyt med i podcasten, for at høre vores reaktion.

Encinitas –

San Diego
Encinitas i san Diego Rock´s og det er det sted vi indtil nu har været i USA, hvor vi kunne se os selv bo. Vi har allerede googlet huse, og puha det er ikke spanske priser, vi arbejder med her.  Her er dagsordenen surf, yoga og healthy living.

Du ser mænd på over 70 år toptrimmet med deres surfbræt, sammen med deres sønner og døtre boltre sig i bølgen blå. Og bølgen er blå og stor.

Der er masser af cowork steder med lækker kaffebar, og i der er i det hele taget en ung vibe.

God lytning og go dag.

Kærligst Mille

Du er altid velkommen til at dele podcasten med dine venner og kolleger, hvis du synes det kunne være relevant for dem.

Likes og anmeldelse i itunes, er også højt værdsat.

 

Tak for det, og tak fordi du tjekker ind hos den digitale nomade.

 

 

 

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her