Skip links

Virksomhedsfilm

I dag får mange virksomheder lavet virksomhedsfilm, også kaldet corporate film, profilfilm eller præsentationsfilm. Det er film, der typisk fortæller noget om virksomhedens historie, produkter og services eller deres værdier og grundlag. Hvad enten de er målrettet medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så er virksomhedsfilm utrolig effektive til at kommunikere budskaber på.

Jeg har lagt speak til mange virksomhedsfilm, og det er nogle virkelige sjove opgaver, både fordi jeg får en ny viden, men også fordi det er fedt at arbejde sammen med mennesker, der brænder for noget. Jeg har bl.a. lavet speak til virksomhedsfilm for Børnecancerfonden, Kolding kommune, Red barnet, Novo Nordisk og mange flere.

Det giver så god mening at have en virksomhedsfilm, der fortæller, hvad din virksomhed laver eller kan tilbyde. I mængde af larm er det vigtigt at kunne skille sig ud, og den mulighed har du, når du vælger at lave en virksomhedsfilm.

Såvel som TV-reklamer og radioreklamer, så er corporate film en nem måde at skabe synlighed omkring et produkt eller sig selv på. Jeg har lagt stemme til mange forskellige virksomhedsfilm, og hver og én er speaket i den tone, kunden har ønsket. Her på siden kan du lytte til nogle af dem.

Virksomhedsfilm

Novo Nordisk Fonden

Comwell

Børnecancerfonden

Stime

EU Parlamentet

Virksomhedsfilm

Filmspeak – til en hver voicer over opgave

Hvis du vælger at lave en virksomhedsfilm for at vise et produkt eller, hvad din virksomhed laver, er den stemme, du vælger til at repræsentere din virksomhed, lige så vigtig som selve filmen. En forkert stemme, der ikke matcher jeres brand, eller en uprofessionel stemme kan nemlig have den modsatte virkning på din markedsføring, og derfor er det vigtigt, at du vælger en stemme, som passer godt til jeres produkt og jeres virksomhedsfilm.

Her på siden kan du finde nogle eksempler på forskellige virksomhedsfilm, jeg har lagt stemme til. Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du vil have et bud på, hvordan min stemme kan lyde på din film.

Kontakt mig for nærmere info

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her