Skip links

Voiceover-kunstner i 15 år

Voiceover-kunstneren som Skaber af Sit Eget AI-Genererede Speak

Det er ikke kun om udstyret, når det kommer til at være en professionel voiceover. Ligesom man ikke bliver en dygtig fotograf ved at eje et kvalitetskamera, bliver man heller ikke en strålende stemmeartist ved blot at investere i avanceret udstyr. For mig er det et spørgsmål om håndværk og erfaring, der definerer ens professionalisme.

Min rejse i branchen har været præget af udviklingen i teknologien. Mange har nu adgang til at skabe speak og producere lyd på en mere tilgængelig måde. Men at være en stemmeartist kræver mere end blot et godt udstyr. Det handler om at forstå og føle rytmen i et speak. At kunne bringe melodien og stemningen til hvert ord, så det rammer målgruppen. Uanset om det er i reklamefilm, lydbøger eller corporate-branding.

Jeg har hørt fra mange kunder, der beskriver min stemme som et justerbart instrument. Det er både et smigrende kompliment og en realitet, som jeg er enig i. Jeg har stolt drevet min virksomhed i 15 år og samarbejdet med nogle af de dygtigste producere både i Danmark og i udlandet.

Jeg har coachet mange talenter i speak, og jeg har bemærket, at ikke alle har den naturlige føling med sprogets melodi og rytme. Dette kan desværre ofte høres i det endelige lydbillede.

Jeg nævner dette ikke for at kritisere, men for at understrege vigtigheden af at benytte professionelle, hvis man ønsker et professionelt udtryk i sit brand. Det kan ofte kræve en smule mere investering, men det er det værd, når du vil give dit brand en professionel lyd.

Leave a comment

TILMELD DIG
MIN INSIDERKLUB

Og få unikke tips, freelancenyheder, og eksklusive muligheder!
Tilmeld dig her